Ervaringen

Van de ontvangst, haar lach, de massagetafel tot aan haar kundige handen: alles is warmte & aandacht bij Nora – ja dan smelt je wel hoor… 😉 Mijn lijf werd weer zacht, mijn geest stil – echt zalig.
Helen

Super lekkere Egyptische massage gehad, Nora snapt het wel!
René

Vandaag een heerlijke ontspannen massage gehad. Wist niet wat ik kon verwachten van een Egyptische massage, maar het was geweldig, je bent een topper!
Suzanne

Nora neemt alle tijd en aandacht voor je, je voelt je weer even als herboren! Even stilstaan bij het hier en nu en genieten van een heerlijke massage. Een absolute aanrader!
– Angela

Vandaag bij Nora een energy healing gehad, meer dan geweldig! Ze neemt de tijd, legt uit en alles gaat op zeer prettige ongedwongen manier. Zal zeker niet de laatste keer zijn! Echte aanrader dus!
– Johan

Ik had geen idee wat ik mocht verwachten van een energy healing. Maar ik zat met twee zaken, waar ik zelf de vinger maar niet op kon leggen. Ik heb nooit rust in mijn kont, maar bij Nora op de tafel kon ik me juist uitstekend ontspannen.
Nora ging aan het werk, van tevoren had ik haar gevraagd of ze me achteraf mee kon geven wat ze ‘vond’. Tijdens de behandeling voelde ik twee dingen welke we later besproken hebben.

Nora bood ook ruimte om even ‘na te praten’ en gaf mij drie zeer waardevolle dingen mee. Over twee van mijn aanvankelijke problemen en iets waardoor er weer een klein lichtje ging branden. Wow!

De dagen erna voelde ik me niet per se anders, maar door die drie kleine dingen voel ik mij over het algemeen weer wat meer gesterkt in de keuzes die ik maak, waardoor ik letterlijk en figuurlijk lichter door het leven ga. Zéker voor herhaling vatbaar.
– Nanda (Energy Healing)

Onlangs heb ik een heerlijke massage gehad bij Nora! Een prima manier om je helemaal te laten ontspannen…ik raad het iedereen aan om dit ook eens te gaan proberen bij Nora. Het is zeker voor herhaling vatbaar! Maar ik ben ook heel nieuwsgierig naar die Egyptische, dus doe ik die de volgende keer dan wel! Nora, dank je wel, het was tof!
Geerjanne

Nog onwijs bedankt, Nora. Ik heb na je behandeling als een roosje geslapen… heerlijk!
– Renée

Gisteravond een hele fijne en helende energy healing mogen ontvangen van Nora.Ik voelde letterlijk de energie door mijn lijf stromen, de zware en negatieve energie vloeide weg en maakte plaats voor lichte fijne energie.Nu de dag erna stroomt het nog steeds en voel ik mij goed en licht.Dank je wel Nora voor deze bijzonder fijne ervaring.
Temilja