Egyptische massage

Wat is er zo anders aan een Egyptische massage?

Ontspannend en helend

Een Egyptische massagebehandeling is een van de weinige overgebleven combinaties van ontspanningsmassage, gezondheidsbehandeling en spirituele heling uit Oud Egypte, gebaseerd op een twee-eenheid van Oud Oosters ritueel en aromamassage. 

Een massagebehandeling waarbij  je op een verwarmde massagetafel, met verwarmde etherische oliën en zachte ontspannende muziek de waan van de dag even helemaal achter je laat , je volledig ontspant en je energiesysteem in balans wordt gebracht.    

De behandeling is effectief op: de  bloedsomloop,  blokkades op de spieren,  zenuwsysteem, afdrijven van afvalstoffen, lymfe- en  immuunsysteem, spanning, vermoeidheid, stress en angst.

De behandeling is niet raadzaam bij: koorts, spijsverteringsproblemen, heftige verkoudheid, zwellingen/kanker/ tumoren, infecties, open wonden, osteoporose, té hoge bloeddruk, veel spataderen, zware hartproblemen, een geschiedenis met embolie of trombose, de eerste 3 maanden van de zwangerschap en na een zware maaltijd.

“Deze massagebehandeling heeft een positieve uitwerking op je stemming, verwijderd blokkades in je spieren en geeft een heerlijk gevoel van ontspanning en welbevinden.” 

De massagebehandeling is aan te vullen met hét door Cleopatra samengestelde gezichtsmasker.

Een gezichtsmasker voor een ‘godin’! Bestaande uit een combinatie van: melk, honing en groene klei. Voor een superzachte, frisse en verjongde huid.